Snowboard klub Nine

Pozdrav,  

    Kao što znate, snowboard je sport koji danas u velikoj mjeri zaokuplja pažnju mladih-atraktivan je ,dinamičan i uzbudljiv. Mladi sve više u njemu prepoznavaju način na koji bi se mogli izraziti, zabaviti i družiti. Perspektiva snowboarda leži u tom što je u Hrvatskoj relativno mlad i još nerazvijen sport, koji sa sobom donosi i brojne, još uvijek neiskorištenj mogućnosti za njegov razvoj i adekvatnu promociju.

 

   Sve češće se na skijalištima susreću mnogi mladi ljudi koji prve korake na snowboardu uče sami i gotvo cijelog života ostaju samouki. Naša je želja da snowboard dignemo na višu razinu, te da mu posvetimo dužnu pažnju koja je sve ove godine bila rezervirana isključivo za skijanje. 

   Kao dio programa S.K."Nine" izdvajamo školu snowboarda na Platku, koja od 2002.g. (do 2004. pod drugim imenima) aktivno djejuje tokom zimskih mjeseci, te koja je svojom strukturom i stručnim vodstvom prilagođena različitim dobnim skupinama, testupljevima predhodnog stečenog znanja polaznika iste. Škola je pod  vodstvom vodje hrvatskog snowboard Demo Teama što je zasigurno najbolja garancija kvalitete.

 

   Natjecateljski program je jedan od vidova rada s boarderima, kojemu je svrha unaprijeđivanje svih tehnika vožnje snowboarda i treiranja takmičara.

 

Među ostalim aktivnostima S.K."Nine" organizira natjecanja, treninge, suhe treninge na trampolinu, izlete, kampove te razna natjecanja od kojih bi istaknuli seriju natjecanja koja se održavaju od 2004. pod nazivom Nine open. Nine Open je zadnjih godina ujedno i Prvensto P-G županije u snowboardu kao i Prvenstvo Hrvatske. Nadalje, izrazito smo ponosni na organizaciju gradskog snowboard natjecanja Carnival snowboard session, koji se od 2008.održava u centru Rijeke.

 

   Izrazita želja našeg kluba jest stvaranje generacije profesionalnih i vrhunskih boardera, koji će se pamtiti po kvaliteti i ostvarenim rezultatima.

 

   I na kraju, u hrvatskom sportu ostao je velik prostor, na žalost (ili sreću) još nepopunjen,kojem nedostaju dobri i uporni boarderi. Mnogi članovi "Nine"-a pokazuju izrazit interes i sposobnosti koje su bitan predujet za popunjavanje tog prostora. 

Članstvo u klubu:

Godišnja članarina 100 Kn (+10 Kn upisnina za nove članove i 2 slike)

Sve ostale info možete dobiti na 091/782-0410 ili  na info(a)snowboard-nine.hrSnowboard klub "Nine"

Škurinjskih žrtava 18

51000 Rijeka

Matični br.: 1844890

IBAN: HR6624020061100413497

Info.: info@snowboard-nine.hr

          091 7820410